Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

te_szedd3

Kedves Önkéntesek, ismét itt a TeSzedd! szemétszedési akció!

2019-ben immár nyolcadik alkalommal lesz TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció. Magyarország legtöbb önkéntest mozgósító környezetvédelmi kezdeményezése 2019. március 18–24. között a Fenntarthatósági Témahét köré szerveződik. Az idén is várják a TeSzedd! akcióban részt venni vágyókat, amelyhez március 3-án éjfélig lehet – a www.teszedd.hu weboldalon – csatlakozni.

Itt a jelentkezéssel, regisztrációval kapcsolatos valamennyi információ megtalálható.

Az idei akció előkészítése során is várják koordinátorok jelentkezését, valamint az általuk létrehozott találkozási pontokhoz önkéntesek csatlakozását! Nyílt és zárt találkozási pontok létrehozására is van lehetőség.

A környezetünkre való odafigyelés, összességében a felelős környezettudatos gondolkodás ma már természetes elvárásnak számít mindnyájunk felé. Ezért is szervezik meg a TeSzedd! akciót évről évre, és buzdítanak minket arra, hogy mutassunk jó példát ezzel is környezetünknek, hogy legyen fontos a szép, tiszta környezet, és ezért tegyünk is! Természetesen az idén is a szervezők gondoskodnak az akció során összegyűjtött szemét elszállításáról és ártalmatlanításáról.

Az akcióval kapcsolatban bővebb információ található a www.teszedd.hu weboldalon, a TeSzedd! lépésről lépésre oldalon vagy a Gyakran Ismételt Kérdések között. További kérdések esetén a TeSzedd! ügyfélszolgálata nyújt segítséget az info@teszedd.hu e-mail-címen és a 06/80-900-372-es – ingyenesen hívható – telefonszámon.